Junselems

Allt om motorsport!

Gör bilen redo

bil åker Nu under sommarmånaderna är det mängder av människor som ger sig ut på vägarna med sin bil för att nå sina semesterdestinationer. En del åker dit de ska och låter sedan bilen stå under sin semestervecka, medan andra gör bilen till en del av resan och bilar runt för att se flera olika städer under sin semester. De flesta som bilar gör det i Sverige, men det finns också de som går steget längre och tar med sig bilen på en utlandssemester. Man kan numera ta med bilen på stora färjor som går mellan exempelvis Trelleborg och Rostock, varifrån man kan fortsätta sin Europaturné med bilen.

 

Upptäck Sverige

Att upptäcka Sverige, eller Europa, genom bilen blir allt mer populärt för varje år som går. Det ger en enorm frihet, man kan ta allt i sin egen takt och slipper ta hänsyn till andra turister som man måste göra om man åker charter eller på en bussresa. Inför en bilsemester kanske man känner för att pimpa sin bil lite grann med nya tillbehör. Det kan vara praktiska detaljer som hundburar, batterier, bilmattor eller takboxar som behövs. Eller också kan det handla om sådant som fälgar eller däck. Oavsett vad så kan du hitta det mesta hos företaget Skruvat, du kan se biltillbehören här. Med ett så stort utbud kan du lätt hitta vad du söker, och kanske lite till!

Du bör också se till att du har satt på sommardäcken innan du ger dig ut på vägarna. Lätt att glömma men viktigt att komma ihåg!